e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Εικόνες Gloria. Η Πρώτη Ανάσταση είναι Γεγονός!

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα
στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου













4 σχόλια:

Daniel είπε...

"Ύμνησα τον Κύριον" κι εγώ μεθ΄ υμών...έψαλλα με φωνή γεμάτη συγκίνηση το "Ανάστα ο Θεός", "ακολούθησα" την περιφορά του Επιταφίου μαζί σας, αφού σιγοντάρισα, έτσι όπως παλιά με τον αείμνηστο παπάκη μου το "Αι Γενναιαί Πάσαι", "Μυρώθηκα" κι εγώ από τα Μύρα που ράνατε τον Επιτάφιο, μοσκοβόλησε το γραφείο μου από τις μυρτιές που τόσο απλόχερα στόλισαν εκκλησία και εκκλησίασμα...
Και του χρόνου με υγεία αγαπητότατε πάτερ Παναγιώτη, με το καλό και την Αγία Ανάσταση σε λίγες ώρες...
Πολλά χαιρετίσματα και ευχές σε όλους τους χωριανούς, ιδιαίτερες και μεγάλες ευχαριστίες στον Πορφύρη γιατί σίγουρα δική του η υπέροχη δουλειά των φωτογραφιών και βίντεο.
Καλή μας Ανάσταση, φίλες και φίλοι του Νυχθημερόν,
Με πολλή αγάπη,
δ.μ.τ.

Porfyrogennitos είπε...

Και του χρόνου!!!

Δέσποινα είπε...

Και του χρόνου με υγεία! Πολλές ευχές για καλή Ανάσταση!!!

Ορθόδοξος είπε...

Το ιστολόγιο “ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας” εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλο τον κόσμο.

http://eatheia.blogspot.com/